Bureau

Duurzaam

In onze projecten staat duurzaamheid centraal. Dat geldt voor zowel als de klantrelatie als de uitwerking van onze projecten. We moeten zuinig en verantwoord omgaan met onze wereld en deze met een gerust hart kunnen overdragen aan de volgende generatie. Gebouwen spelen hierin een grote rol. Gebouwen moeten in hun levensduur genoeg comfort en veiligheid bieden aan hun gebruikers.

VVR architecten streeft in haar ontwerpen naar flexibele gebouwen opdat de levensduur bij programmaverandering verlengd kan worden. Waar mogelijk passen wij producten volgens het Cradle to Cradle principe toe en streven wij naar energie neutrale gebouwen.

Kwaliteit

VVR Architecten draagt kwaliteit hoog in het vaandel en dat wordt ook bevestigd door allerlei organisaties. Zo zijn we lid van STABU, SBA, STARO en zijn we een erkend stage-leerbedrijf. Tevens zijn we actief in België waar we lid zijn van de Orde van Architecten België.

Ervaring en referenties

VVR Architecten heeft ervaring in diverse disciplines zoals onderwijs, monumenten, kantoren en utiliteitsbouw. Een aantal van onze klanten zijn grote namen, zoals: Smurfit Kappa, Rabobank, Gemeentes, BouwCenter, Albert Heijn, Action, Hema etc.

We hebben ook verschillende prijzen gewonnen met onze projecten. Deze kan je bekijken op onze awards pagina.

Expertise

VVR Architecten heeft een brede expertise binnen het bureau wat de kwaliteit van ons produkt ten goede komt. Zo werken we met BIM en 3D tekenprogramma’s,  zijn we gekwalificeerd STABU bestekschrijver en kunnen we EPB en EPC berekeningen opstellen zonder derden in te schakelen.

Met al deze kwaliteiten verzorgen wij uw project van ontwerp tot en met oplevering.

Maatschappelijk verantwoordelijk

VVR Architecten probeert zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn wij een Erkend Leerbedrijf voor studenten van technische scholen, bieden wij plaats aan snuffelstages voor het voortgezet onderwijs en heeft VVR Architecten naast financiële bijdragen aan plaatselijke verenigingen op gebied van sport en cultuur ook aan verscheidene projecten van vrijwilligersverenigingen ondersteuning gegeven waaronder een herbouw van de Stompe Toren te Hoogerheide tot aan ondersteuning aan de restauratie van weerkerken in Roemenië.

Privacy Policy Statement

VVR architecten hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Privacy Policy VVR architecten dd 28-5-18